Hírlevél
TOP fejlesztő játékok
Fejlesztő játék ajánló
Kedvenc Partnereink

bababolt

Házhozszállítás

Lájkolj minket!

jatekbolt

Fogyasztó Barát

fogyasztó barát

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Víz játékcsomag – egyedi mondókával

Víz játékcsomag – egyedi mondókával
  • Víz játékcsomag – egyedi mondókával
  • Víz játékcsomag – egyedi mondókával
  • Víz játékcsomag – egyedi mondókával

Termék ára
6 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 65 Ft
Cikkszám
SZO-103a
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Víz játékcsomag – egyedi mondókával

A termék tulajdonságai

Víz játékcsomag – egyedi mondókával

Mi a SzóKiMondókánál annyira szeretjük a mondókákat, hogy most a SzóKiMondóka Víz fejlesztő játék a szavakkal mellé, egy különleges meglepetést ajánlunk Neked és gyermekednek:

Írd meg nekünk gyermeked kedvenc játékát, becenevét, tulajdonságait, amiről úgy érzed, hogy jellemzi őt… Ezekkel a szavakkal mi zsonglőrködünk, játszunk, összerázzuk és mondókát szövünk belőlük. Egy személyre szóló mondókát. Ami róla, rólatok szól, amit elő lehet adni a családban, amit megunhatatlanul lehet énekelni, ami örök emlék marad.


,,A SzóKiMondókában az a jó, hogy sokfélét lehet vele játszani és nem kell helyben ülni. Azt szeretjük benne a legjobban, hogy Orsi közben ugrálhat, mozoghat, mert úgyis képtelen lenne 10 percig egy helyben ülni.” – EsztiMi a SzóKiMondókánál annyira szeretjük a mondókákat, hogy most a Víz fejlesztő játékcsomag mellé, egy különleges meglepetést ajánlunk Neked és gyermekednek:

Egy személyre szóló mondókát. Ami róla, rólatok szól, amit elő lehet adni a családban, amit megunhatatlanul lehet énekelni, ami örök emlék marad.

Hogyan is működik?

Rendeld meg tőlünk a mondókát webshopunkban
Ezután felvesszük veled a kapcsolatot emailben, azon a címen, amelyet megadtál
Majd írd meg nekünk azokat a szavakat, kifejezéseket, tulajdonságokat, amelyek gyermekedre jellemzőek, és szeretnéd viszont látni a min. 6 soros mondókában
A személyre szóló mondókátokat 3 munkanapon belül az írónk elkészíti
Majd elküldjük neked emailben a kész mondókát egy egyedi sablonra illesztve, illetve külön a szöveget is PDF formátumban.

A SzóKiMondóka szófelismerő, szókincsfejlesztő játékcsomag tartalmaz mindent, ami biztosítja a felhőtlen szórakozást, és olyan ösztönző légkört teremt 2-6 éves kisgyermekek számára, amellyel játékos formában fejleszthetjük képességeiket. A szülők, családtagok bevonásával a gyermekek felfedezhetik az őket körülvevő világot: a beszéd, dalok, filmek és mesék útján.

Mit tartalmaz a SzóKiMondóka Víz Játékcsomag?

Egy zenés, interaktív kisfilmet, amely családi környezetben játszódik, szavakat tanít, megzenésített mondókákkal, énekkel, tagolva… hogy ne csak bámulja a tévét, hanem mozogjon, táncoljon együtt velünk, közben játssza el, mondja ki és mutassa meg a szavakat!
Illusztrált, színes szókártyákat, amellyekkel rengeteg játék játszható.
Mesekönyet “Lackfi János: Eszkimók a lakásban” címmel – amiből egy vízcsepp szemszögéből ismerkedünk az emberekkel.
Tippeket szülőknek, hogy milyen fejlesztő játékokat játszhatunk, illetve sok-sok lehetőséget, hogy mit játsszunk a SzóKiMondóka elemeivel.

,,Mi kilépünk a képernyőből a nappaliba és szétszóródunk a földön szókártyák formájában, majd belekúszunk a mesekönyvbe és ott összeállunk egy mesévé, amellyel már a hálószobába is elkísérjük a gyermekedet.”

A SzóKiMondóka Víz játékcsomag megvásárlásával nemcsak a szórakozás, a minőségi közös időtöltés biztosított, hanem a játékos fejlesztés is. Ne habozz, tartozz te is a SzóKiMondókázó Szülők Csapatába!


Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés